Освітлення в басейні

Єдиний спосіб дійсно використовувати свій басейн, як вдень, так і вночі, - це встановити барвисті і заспокійливі вогні навколо. Всі власники пулів повинні вибирати між галогенними, оптоволоконними або світлодіодними лампами. Давайте подивимося, які промені для басейну найкраще підходять для вас.



Галогені лампи лампип

Галогенне освітлення раніше було найпопулярнішим для басейну, але в міру того, як розвивалися часи, вони стали відходити на задній план. Галогенні лампи можуть бути встановлені в вуличних і в басейнах в будинку. Як і деякі інші обговорювані варіанти, вони доступні і можуть легко освітлити весь ваш басейн. Найбільшим недоліком галогенних ламп є їх ефективність. Кажуть, що вони не енергоефективні, а світлодіодні лампи споживають приблизно на 80% менше енергії, ніж галогенні лампи. Крім того, у вас будуть обмежені можливості, коли справа доходить до квітів.



Світодіодні лампи:

Світлодіодне освітлення сьогодні є найпопулярнішим варіантом. Вони світяться яскраво, мають багато квітів, довговічні і, можливо, найголовніше, вони енергоефективні. Як я сказав вище, вони використовують на 80% менше енергії, ніж інші лампи басейну. Світлодіодні прожектори дуже яскраві і в залежності від розміру басейну, вам може знадобитися тільки один світлодіод. Те ж саме можна сказати про галогенних або волоконно-оптичних варіантах освітлення басейну.



Висновки:

Освітлення для басейну які ви купуєте, має великий вплив на ваш досвід плавання. Якщо ви хочете зануритися вночі або влаштувати романтичний вечір зі своїм значним людиною, вогні басейну - це те рішення, яке ви ніколи не повинні залишати поза увагою.